TV MED SLUTEN KRETS
Vi erbjuder tillgång till ett brett urval av TV-kanaler och Internet via vårt kabelnät, vilket ger en stabil, kvalitetsanslutning för att hålla dig underhållen och informerad.
En CCTV eller sluten krets-tv är en installation av ansluten utrustning som genererar en bildkrets som bara kan ses av en viss grupp människor, dessa är anpassade för att anpassa sig till varje kunds behov oavsett om de är inriktade på säkerhet, övervakning eller serviceförbättring.


Hur fungerar en CCTV?
På grund av utvecklingen av ny teknik finns det många typer av CCTV, analog, digital, med eller utan kablar som varierar i sin driftsform, utrustningen är i princip densamma, kameror, linser, Kablar och en bildskärm krävs för att se bilderna.

Kamerorna tar emot bilderna som skickas till bildskärmarna via kabel eller trådlöst där de observeras av kvalificerad personal eller ses på distans i realtid, i sin tur spelas de in på dedikerade enheter eller utrustning för detta.

Moderna-utrustningen gör det möjligt att börja spela in vid detektering av rörelse, detta sparar lagringsutrymme under den skyddade zonens driftstopp, skickar också meddelanden via e-post eller SMS när du upptäcker aktivitet.
System med internetanslutning tillåter fjärråtkomst till bilder från mobila enheter.

Bildskärmarna kan delas av flera kameror så att en inte behövs för varje kamera som är ansluten till systemet, vissa datorer delar upp skärmen i fyra eller flera delar för att se samtidiga bilder av alla kameror, andra låter dig välja vilken kamera du vill övervaka, nuvarande teknik gör att du kan ansluta multiplexorer som elektroniskt innehåller dessa kontroller.
Har du frågor? Skriv till oss!
+34 684 46 29 19 - ES/EN
+34 611 26 50 49 - RU/UA
neonetspain@gmail.com
Made on
Tilda