Om cookies på den här webbplatsen

Vi använder cookies för att samla in och analysera information om webbplatsens prestanda och användning, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att förbättra och anpassa innehåll och annonser.
OK
Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig!
Eller så kan du ringa oss själv:
+34 684 46 29 19
Genom att klicka på knappen samtycker du till behandling av personuppgifter och godkänner integritetspolicyn.

+34 684 46 29 19 - ES/EN
+34 611 26 50 49 - RU/UA
neonetspain@gmail.com
HÖGHASTIGHETSANSLUTNING TILL INTERNET
TV-Anslutning
Solpanel
KAMERAÖVERVAKNING
Elektronik reparation och underhåll
IT-tjänster och utrustning
Reparation av lägenheter
Städning av lokaler
Kemtvätt av möbler och madrasser
Vårt företag erbjuder tjänster av bästa kvalitet för höghastighetsanslutning till Internet, TV, videoövervakning, larm, El, solpaneler och byggtjänster.
Vad NEONET gör
Solpanel
Vi erbjuder installation av moderna solpaneler för ditt hem eller företag. Detta gör att du kan spara på energi genom att byta till en förnybar energikälla och minska ditt miljöpåverkan.
Smarta Hem
Vi skapar smarta styrsystem för ditt hem och integrerar olika enheter och tekniker för att förbättra komforten, säkerheten och energieffektiviteten i ditt utrymme.
Säkerhetssystem
Våra integrerade säkerhetssystem inkluderar videoövervakning, larm, rörelse-och åtkomstsensorer, skyddar ditt hem eller kontor från obehörig åtkomst och andra hot.
Renovering Av Bostäder
Vårt team av professionella erbjuder ett komplett utbud av bostadsrenoveringstjänster, inklusive konstruktion, ombyggnad, inredning och uppdatering av ditt hems interiör och exteriör.
Efterbehandling Anläggningar
Vi erbjuder ett brett urval av högkvalitativa efterbehandlingsmaterial, inklusive tapeter, färg, golv, kakel och andra material som hjälper dig att skapa en snygg och mysig inredning.
TV med sluten krets
We provide access to a wide selection of television channels and the Internet through our cable network, providing a stable, quality connection to keep you entertained and informed.
Städning av lokaler
Vi erbjuder rumstädning, inklusive noggrann rengöring av alla ytor, våtrengöring av golv, rengöring av VVS-och köksytor, för att skapa en trevlig och hygienisk atmosfär.
Kemtvätt av möbler och madrasser
Vårt team uppdaterar och rengör möbler och madrasser från damm, fläckar och lukt med hjälp av specialkemikalier och professionell utrustning för att säkerställa fräschheten och renheten i ditt hem eller kontor.
Elektronik reparation och underhåll
Reparation av telefoner, surfplattor, klockor, bärbara datorer, datorer, tv-apparater och annan utrustning. Vårt team av erfarna specialister garanterar högkvalitativ restaurering av din enhet med original reservdelar och modern utrustning.
Programvaruinstallation, uppgradering, PC - och servermontering
Vi erbjuder tjänster för installation av programvara, modernisering av hårdvara, PC-och servermontering. Våra specialister kommer att ge en effektiv lösning på ditt problem, vilket garanterar hög kvalitet och professionellt förhållningssätt.
Nya artiklar 2024
Varför NEONET?
 • Helhetssyn
  Alla nödvändiga tjänster från oss-en leverantör.
 • Säkerhet och komfort
  Vi säkerställer hemsäkerhet och fjärrhantering var som helst.
 • Ekologiska Lösningar
  Vi erbjuder solpaneler för energibesparing.
 • Professionalism och erfarenhet
  Vårt team består av erfarna proffs.
 • High quality materials and services
  We use first-class materials and offer professional renovations.
 • Flexibilitet och anpassningsförmåga
  Redo att möta varje kunds individuella behov.
Har du frågor? Skriv till oss!
+34 684 46 29 19 - ES/EN
+34 611 26 50 49 - RU/UA
neonetspain@gmail.com
Made on
Tilda