MÖBLER OCH MADRASSRENGÖRING, BILTÄDNING, HEMSTÄDNING
Vårt team erbjuder dig att uppdatera och rengöra möbler och madrasser från damm, fläckar och lukt med hjälp av specialiserade kemikalier och professionell utrustning för att säkerställa färskhet och renhet i ditt hem eller kontor.
Företaget Neonet erbjuder kemtvätt av möbler och mattor på plats. Vi arbetar snabbt, effektivt och använder endast beprövade rengöringsprodukter.

Vi kan enkelt hantera någon form av förorening.

Till din tjänst:
  • Kemtvätt av möbler och mattor.
  • Rengöring av möbelklädsel och mattor med moderna rengöringsprodukter.
  • Rengöring av fläckar och damm från soffkuddar och madrasser, inklusive de med kokosfyllmedel.

Vanligtvis består rengöring av stoppade möbler hemma av en engångsytbehandling med en dammsugare och torka hårda delar från damm, men det räcker inte för att helt rengöra möblerna. Möbelrengöring är en komplex process som kräver, förutom att använda tvättmedel, kunskaper, färdigheter och förmågor. Vi kan erbjuda dig allt detta i ett komplex.

Det är bekvämt att arbeta med oss. Vi lämnar hem eller kontor, kemtvätt av stoppade möbler hemma kan beställas via telefon eller genom att lämna en förfrågan på webbplatsen.

De grundläggande principerna som styr de anställda i vårt företag:
På plats kemtvätt av möbler, mattor och madrasser är en högkvalitativ rengöring av soffor, fåtöljer, sängar, mattor, madrasser från tung smuts och damm.
Innan vi tillhandahåller städtjänster för möbler och mattor hemma studerar vi definitivt typen av förorening, materialet från vilket klädseln är gjord, graden av linthet och först sedan väljer ett rengöringsmedel.

Vilka arbetar vi med?
Vi erbjuder professionella möbler Kemtvätt till privatpersoner och juridiska personer. Du kan beställa möbler kemtvätt hemma, vi kommer till kontoret, dagis eller skolan.

Möbelrengöring i dagis, skola, offentlig organisation
Vi samarbetar med stadens tjänster, hjälpa till att sätta möbler i ordning i förskolor och skolor, sjukhus och offentliga utrymmen.

Vi vet att varje kvadratmeter matta eller stoppade möbler vi rengör är miljarder bakterier och mikrober som inte förorenar ett skolklassrum eller dagisrum, sjukhuskorridorer och avdelningar.

Möbler kemtvätt med avgång till kontoret
Vi kommer enkelt att rengöra möbler av tyg, naturligt och konstläder, syntetiska mattor av siden, matta, mattor. Vi kommer att förbättra utseendet på madrasser av konstgjorda och naturliga material.

Rena, icke-dammiga möbler är nyckeln till att förbättra arbetskraftens produktivitet i företaget, öka arbetseffektiviteten och öka vinsten.

Professionell möbelrengöring hjälper till att upprätthålla en utmärkt arbetsmiljö, på kontoret, komfort och värme i huset.

Varför väljer 9 av 10 kunder oss?
Punktlighet och hög kvalitet på Tjänsterna har länge varit synonymt, en förening som uppstår bland kunderna med namnet på det perfekta rena företaget.

Vi använder innovativ teknik som gör att vi snabbt och effektivt kan rengöra alla ytor.

Varför är detta så viktigt?
Renlighet är nyckeln till hälsa. Vi vet mycket om de bästa rengöringsprodukterna som säkerställer en hälsosam atmosfär i ditt hem eller kontor. Vi väljer endast effektiva, mestadels organiska, icke-förorenande produkter för rengöring av möbler hemma.

Det är lätt att arbeta med oss. Du gör en beställning, och vi gör vårt jobb effektivt.
Har du frågor? Skriv till oss!
+34 684 46 29 19 - ES/EN
+34 611 26 50 49 - RU/UA
neonetspain@gmail.com
Made on
Tilda