SOLPANEL
Vi erbjuder installation av moderna solpaneler för ditt hem eller företag. Detta gör att du kan spara på energi genom att byta till en förnybar energikälla och minska ditt miljöpåverkan.
De bästa priserna på solenergiprodukter
I NEONET är vi specialiserade på solenergiprodukter i Spanien och med mer än 10 års erfarenhet av försäljning av produkter som solpaneler, solbatterier, växelriktare, laddare eller om du behöver ett solpaket. Vi är alltid uppdaterade inom energieffektivitet för att erbjuda dig den senaste utvecklingen inom sektorn till ett ekonomiskt pris och med högsta möjliga kvalitet. Vi vill vara din referens inom solenergi i Spanien.

Vår erfarenhet ger oss möjlighet att anpassa alla förnybara energisystem du behöver. Du hittar bara högsta kvalitet i våra solpaket, stationära ackumulatorer, solomvandlare, solladdningsregulatorer eller monoblock-och litiumbatterier.

Fotovoltaisk energi
Tanken att omvandla solen till användbar energi genom en fotovoltaisk platta och halvledare har förändrat vår värld. Solenergi ger oss möjlighet att säga adjö till energi som genereras av fossila bränslen. Räkna med att vi tar steget in i framtiden och byter ditt företags eller hem energiförsörjning till förnybar energi samtidigt som du sparar betydligt på energikostnaderna

Du kan begära en offert utan förpliktelse. Det kommer att vara ett nöje att råda dig att hitta den produkt som bäst passar dina specifika behov.
Har du frågor? Skriv till oss!
+34 684 46 29 19 - ES/EN
+34 611 26 50 49 - RU/UA
neonetspain@gmail.com
Made on
Tilda